Huis te koop

365000€

2 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 11484382
Immoweb code : 11484382

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
115 vierkante meters grond

Omschrijving

Unieke, instapklare woning met tuin op toplocatie!

Op een uitstekende locatie nabij het ‘Vrijbroekpark’ te Mechelen bevindt zich deze instapklare woning met gezellige tuin. U bevindt zich hier in een kindvriendelijke buurt, toch op wandelafstand van winkels, scholen en het openbaar vervoer.

We betreden de woning via de voordeur. De inkomhal biedt een doorgang naar de charmante, authentieke leefruimte met gezellige zithoek. Achterliggend treffen we de volledig geïnstalleerde keuken voorzien van alle toestellen, ontbijtruimte en apart gastentoilet. Het grote schuifraam in de keuken zorgt voor een directe connectie met de zonnige, privatieve tuin.

Terug in de leefruimte, biedt de trap een connectie naar de 1 ste verdieping. Hier is de aanwezigheid van één ruime slaapkamer en badkamer uitgerust met dubbele douche, dubbele lavabo en toilet. De overloop geeft ons toegang tot de 2 de verdieping waar we de masterbedroom vinden. De slaapkamers hebben een houten planché bevloering wat zorgt voor extra karakter.

Vanuit de leefruimte is er toegang tot de droge kelder (koele berging), momenteel in gebruik genomen als wasplaats en extra berging.

Tot slot zorgt de centrale ligging, voor een optimale verbinding met de autostrade E19 waar verdere connecties mogelijk zijn alsook omliggende invalswegen.

Bijzonderheden: instapklaar, unieke topligging, gezellige tuin.

Opzoek naar een rustig gelegen woning op wandelafstand van centrum Mechelen?

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere vrijblijvende info...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op