Huis te koop

299000€

2 slaapkamers 109 vierkante meters

Immoweb code : 11467629
Immoweb code : 11467629

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
109 vierkante meters bewoonbare ruimte
40 vierkante meters grond

Omschrijving

Gunstig gelegen woning nabij centrum Mechelen

Deze gezellige woning, verdeeld over meerdere niveaus, biedt 109m² bewoonbare oppervlakte (waarde volgens EPC) en is gunstig gelegen op een boogscheut van het winkelcentrum van Mechelen. De inkomhal beschikt over een apart toilet en een handige bergruimte. Vervolgens wandelt u verder naar de eetplaats en de open keuken, die uitgeeft op de binnenplaats. Dankzij de keurig gepositioneerde bomen voelt deze groene ruimte als een tuintje waar u heerlijk kan genieten van het zonnetje en de gezonde buitenlucht. Ideaal om even te ontspannen na een harde werkdag.

Op de tussenverdieping werd er een bureau ingericht waar u dankzij de hoge ramen eveneens een mooi zicht naar buiten heeft. Een trap hoger komt u uit in het salon. De woning beschikt verder over twee slaapkamers en een badkamer, voorzien van douche, bad, toilet en wastafel.

De ligging van de woning is uitstekend: in de nabije omgeving vindt u diverse winkels en horecagelegenheden. Verder kan u in uw vrije tijd steeds terecht in het nabijgelegen provinciaal sport- en recreatiecentrum De Nekker en de Zoo van Plankendael. Bovendien zijn het treinstation van Mechelen en diverse busverbindingen gemakkelijk bereikbaar, waardoor ook uw woon-werkverkeer geen probleem zou mogen zijn.

De woning is asbestveilig.
Vlotte verbinding naar de naburige autosnelwegen.
Niet gelegen in een risicozone voor overstromingen. Perceelscore C, gebouwscore C.
Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gelegen in woongebied. Voorkooprecht van toep…

Neem contact op