Huis te koop

309000€

2 slaapkamers

Immoweb code : 20148743
Immoweb code : 20148743

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
155 vierkante meters grond

Omschrijving

Recent gerenoveerde en instapklare woning nabij het water

Op 5 minuten rijden van Heffen vind je deze prachtig gerenoveerde, energiezuinige en instapklare woning.

Bij het betreden van deze charmante woning wordt u onmiddellijk verwelkomd door de mooie, open en lichtrijke leefruimte, perfect om te ontspannen en gezellige avonden met vrienden of familie door te brengen.

De volledig uitgeruste keuken met oven, microgolf, vaatwasmachine en inductiekookplaat (Bosch – 2020) is een droom voor elke kookliefhebber. Dankzij de open indeling en de grote raampartijen kan er hier gekookt worden met een prachtig zicht op de zonovergoten tuin.

De bovenverdieping beschikt over twee slaapkamers en een apart gastentoilet. Om een optimaal slaapcomfort te garanderen zijn beide kamers uitgerust met rolluiken en een muggengordijn.

Extra voorzieningen zoals een moderne badkamer, uitgerust met ligbad en douche, een praktische bergruimte met voorzieningen voor de wasmachine, en een zuidgerichte tuin maken deze woning compleet en zeker een bezoekje waard!

De woning is centraal gelegen in Willebroek en op het einde van de straat bevindt zich de vaart waar u heerlijk kunt wandelen.

Dankzij de volledige renovatie en de recent geplaatste zonnepanelen is deze energiezuinige en instapklare woning een niet te missen kans. Ervaar zelf de charme van deze prachtige woning tijdens onze Presale dag. Reserveer nu jouw plekje via 015 420 277

Neem contact op