Huis te koop

215000€

3 slaapkamers 167 vierkante meters

Immoweb code : 20153743
Immoweb code : 20153743

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
167 vierkante meters bewoonbare ruimte
243 vierkante meters grond

Omschrijving

Gezinswoning met drie kamers, tuin en uitweg!

Op een boogscheut van centrum Marke vindt men deze instapklare eengezinswoning terug op een rustige en landelijke locatie nabij De Leie. Dankzij de centrale ligging geniet de bewoner van een vlotte bereikbaarheid en de aanwezigheid van belangrijke voorzieningen op wandelafstand.

Indeling: inkomhal, lichtrijke en frisse woonkamer met een open leefkeuken voorzien van alle courante toestellen met zicht op de tuin. Opvallend is het natuurlijk licht dat binnenvalt mét aansluitend gezellig terras.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers (waarvan 1 doorloopkamer) met directe toegang tot de vaste traphal naar de master bedroom van maar liefst 21,30 m2! Op het gelijkvloers aan de voorkant is er de recent vernieuwde badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet mét de praktische wasplaats.

Wie op zoek is naar een zonnige aangename buitenruimte zal aangenaam verrast zijn. Men kan er quasi de hele dag van de zon genieten. Extra troef: uitweg achteraan het perceel aanwezig! Hier heb je nog de mogelijkheid om een garagebox te voorzien.

Extra pluspunten:
- Droge kelderberging aanwezig!
- Dak is volledig vernieuwd en geïsoleerd!

PLAN SNEL JOUW BEZOEK IN!

EPC: 580 kWh/m² - UC: 3363377
Ref.: SD/24167/K

Neem contact op