Huis te koop

369000€

2 slaapkamers 137 vierkante meters

Immoweb code : 20130111
Immoweb code : 20130111

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
137 vierkante meters bewoonbare ruimte
3605 vierkante meters grond

Omschrijving

De Dynasty Agency heeft het genoegen u deze unieke woning voor te stellen, ideaal gelegen op een bebost perceel dat uitzonderlijke panoramische uitzichten biedt over de bossen en de stad Hoei. Gebouwd in 2012, onderscheidt deze woning zich door haar verhoogde ligging, die een zeldzame rust garandeert, terwijl ze toch profiteert van uitstekende energieprestaties. Bent u een natuurliefhebber, houdt u van panoramische uitzichten en rust, dan is dit pand iets voor u!

Het huis biedt een ruime open woonkamer, badend in natuurlijk licht, met een ingerichte keuken die uitkomt op het terras en de tuin, waardoor een harmonieuze leefomgeving in de natuur wordt geboden. Het huis beschikt over twee slaapkamers, waaronder een grote met een mezzanine. Twee badkamers, een aparte toilet, een inkomhal, een nachthal, en een garage voor twee auto's maken dit huis compleet. De begane grond, die momenteel als garage wordt gebruikt, kan eenvoudig worden omgevormd tot extra leefruimte, afhankelijk van uw behoeften. Bovendien beschikt het huis over twee kelders, waarvan er één is ingericht als bar, ideaal voor gezellige momenten. De hoofdbadkamer en de hallen worden momenteel afgewerkt en zullen klaar zijn voor de verkoop.

Wat techniek betreft, is deze houten skeletbouw woning uitgerust met PVC ramen met dubbel glas, een zinken dak, en conforme elektriciteit. Het huis heeft een divers verwarmingssysteem: een lucht/lucht warmtepomp gekoppeld aan de ventilatie (geïnstalleerd in 2017), een hydro-pelle

Neem contact op