Huis te koop

419000€

4 slaapkamers 261 vierkante meters

Immoweb code : 20184210
Immoweb code : 20184210

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
261 vierkante meters bewoonbare ruimte
1365 vierkante meters grond

Omschrijving

Volledig te renoveren woning op een perceel van ca. 1365 m²

Deze te renoveren woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk nabij het centrum van Oostmalle. Hierdoor zijn alle nodige voorzieningen zoals scholen, winkels, openbaar vervoer en invalswegen vlot bereikbaar.

De vrijstaande split-level woning staat op een prachtig perceel van 1365 m² met een breedte van 35 meter en een lengte van 39 meter.
Bij binnenkomst via de inkomhal betreedt u de ruime, lichtrijke leefruimte, die een mooi uitzicht op de tuin biedt. Aangrenzend bevindt zich de keuken. Zowel vanuit de keuken als de leefruimte heeft u toegang tot het overdekte terras.

Een halve verdieping lager, op kelderniveau, vindt u een zeer ruime kelder, een wasplaats en een inpandige garage met automatische poort.
Via de trap in de inkomhal bereikt u drie volwaardige slaapkamers en een badkamer. De zolderverdieping is volledig afgewerkt en biedt een ruime overloop die bijvoorbeeld kan dienen als bureauruimte. Aangrenzend bevindt zich een polyvalente ruimte, perfect in te richten als vierde slaapkamer. Daarnaast beschikt de zolder over twee extra kamers, ideaal als opbergruimte.

Buiten vindt u een ruime oprit en aan de zijkant van de woning bevindt zich een tweede garage, handig voor extra opslag of parkeergelegenheid.
Kortom, een aanrader voor wie op zoek is naar een eigen renovatieproject in een rustige omgeving.

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop

Neem contact op