Huis te koop

525000€

4 slaapkamers 153 vierkante meters

Immoweb code : 20252581
Immoweb code : 20252581

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
153 vierkante meters bewoonbare ruimte
379 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Pareltje in Maldegem (Donk)

Ontdek deze prachtige BEN-woning (Bijna-Energie-Neutraal) in een rustige en charmante verkaveling, gebouwd in 2023. Dankzij de uiterst hoge afwerkingsgraad hoef je niets meer te doen—zelfs schilderen is niet nodig. 
Een stijlvolle inkomhal brengt je in de ruime woonkamer met prachtig zicht op de bijzonder goed onderhouden tuin, ideaal om te ontspannen of om gasten te ontvangen. De aansluitende keuken is voorzien van alle comfort en uitgerust met kwalitatieve toestellen.
Er zijn vier slaapkamers, waarvan één stijlvol ingericht als dressing (maatwerk) en een ander als praktisch bureau. De badkamer met bad en douche is ook van een uitzonderlijke afwerkingsgraad.  
Extra troeven: Inpandige garage, ruime zolder (met zolderluik), twee aparte toiletten, aangelegde tuin met zonnig terras, 
Epeil = A +.  Deze zeer recente woning kan aangekocht worden onder het stelsel van de registratierechten (2 % indien voldaan aan de voorwaarden).  Grijp deze unieke kans en contacteer ons voor een afspraak te plaatse.

 

Renovatieplicht: NOT_APPLICABLE

Neem contact op