Huis te koop

49900€ + 499€ per maand

3 slaapkamers 157 vierkante meters

Immoweb code : 20063825
Immoweb code : 20063825

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
157 vierkante meters bewoonbare ruimte
785 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige woning met fantastische tuin

Verkoop op lijfrente Maximaal 15 jaar op 1 hoofd: ♂ 02/6/1949
Bouquet € 49.900 – maandelijkse betaling € 499 (bewoond). Indien het eigendom vrij komt van bewoning wordt de maandelijkse betaling opgetrokken naar € 999.
Deze prachtige open bebouwde woning vinden we terug in een super rustige omgeving met achteraan eindeloze velden en een prachtig natuurgebied. Je komt binnen via de inkomhal met mooie authentieke tegels en loopt zo door naar de ruime, zonnige woonkamer. Verder heb je een grote eetkamer met open keuken die is voorzien van al het hedendaags comfort zoals een gasfornuis, dampkap, oven, enzovoort. Vanuit de keuken kijk je op de adembenemende tuin met een beeldige binnenplaats, met een machtig zicht op het landschap waardoor je helemaal tot rust kan komen. Dit huis is voorzien van 2 riante slaapkamers en 1 kleinere slaapkamer met ingebouwde kasten. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, lavabomeubel met marmeren look, toilet, aansluiting voor was- en droogmachine.
Technische gegevens: Oprit, grote opbergruimte in de tuin, garage en kelder aanwezig, centrale verwarming op stookolie, pvc.
Stedenbouwkundige inlichtingen, asbestattest en bodemattest aangevraagd aanwezig. Bevindt zich niet in een risicozone voor overstromingen (P- en G-score A). Renovatieverplichting niet van toepassing zolang het eigendom bewoond is.

Neem contact op