Huis te koop

365000€

2 slaapkamers 135 vierkante meters

Immoweb code : 20178164
Immoweb code : 20178164

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
135 vierkante meters bewoonbare ruimte
138 vierkante meters grond

Omschrijving

TOPWONING MET 2 RUIME SLKS, GARAGE EN ZONNEPANELEN TE LUMMEN

ENERGIEZUINIGE, INSTAPKLARE EN RECENTE GEZINSWONING MET 2 RUIME SLAAPKAMERS, INPANDIGE GARAGE EN ZONNEPANELEN TE LUMMEN !

Vlakbij Lummen-centrum in een doodlopende straat en kindvriendelijke omgeving, treffen we op de Charles Wellensstraat 45 deze zeer recente en instapklare woning. Van hieruit bereik je het knooppunt met de E313 en de oprit naar de E314 zeer vlot. 
Een goede woon-werkverbinding in iedere richting is hier zeker van toepassing. Op enkele minuutjes rijden, tref je ook het Schulensmeer dat veel te bieden heeft qua natuur aan wandelaars / fietsers en watersport-activiteiten.

De woning dateert nog maar van 2017, werd uitermate goed onderhouden en bevindt zich dan ook in nieuw-staat. De huidige eigenaars investeerde extra in het plaatsen van 10 zonnepanelen met een totaalvermogen van 4.600 wp. 

Op de gelijkvloerse verdieping treffen we eerst een inkomhal en een apart toilet met daarna een gezellige leefruimte met knappe TV-hoek en open keuken. Rechts vinden we de ruime bering/wasplaats en de zeer ruime inpandige garage die eveneens mooi afgewerkt werd. 
Via de open, beukenhouten trap, betreden we de eerste verdieping waar de nachthal leidt naar de badkamer (met douche) en naar de 2 ruime slaapkamers. De ramen op de bovenverdieping werden uitgerust met rolluiken. 

Via de wasplaats of het grote schuifraam in de keuken betreed je de smaakvolle, betegelde stadstuin. Deze is volledig omheind... Voor uitgebreide info, surf naar www.momentumvastgoed.be.

Neem contact op