Huis te koop

289000€

3 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 20005278
Immoweb code : 20005278

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
200 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante gezinswoning te Lummen

Ontdek deze charmante gezinswoning, ideaal gelegen in het rustige en groene Lummen. Gebouwd in 1962, biedt deze woning een perfecte combinatie van vintage charme en moderne gemakken. Het royale perceel van 35a76ca en een bewoonbare oppervlakte van 200m² zorgen voor voldoende ruimte voor al uw woonwensen.

De woning beschikt over drie ruime slaapkamers, met de mogelijkheid tot uitbreiding op de eerste verdieping en zolder, waardoor er potentieel is voor extra kamers of een hobbyruimte. De recent uitgevoerde renovaties omvatten nieuwe ramen en deuren, een moderne keuken, verbeterde isolatie en een nieuwe verwarmingsinstallatie. Deze verbeteringen dragen bij aan het comfort en de energie-efficiëntie van de woning.

Hoewel de woning momenteel een EPC-label F heeft, kan dit met relatief eenvoudige energetische investeringen, zoals zolderisolatie en de installatie van een condenserende gasverwarming, verbeterd worden naar een EPC-label D volgens simulaties. Dit biedt niet alleen energiebesparingen op lange termijn, maar verhoogt ook de waarde en het wooncomfort van het pand.

De woning beschikt over een goed uitgeruste badkamer en een ruime, zonnige tuin die perfect is voor ontspanning en buitenactiviteiten. Geniet van het prachtige uitzicht op het Albertkanaal, wat een unieke en rustige sfeer creëert.

Deze gezinswoning is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een instapklare woning met uitbreidingsmogelijkheden en een groot perceel, gelegen in een rusti...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op