Huis te koop

497000€

4 slaapkamers 198 vierkante meters

Immoweb code : 20164336
Immoweb code : 20164336

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
198 vierkante meters bewoonbare ruimte
1000 vierkante meters grond

Omschrijving

Centraal gelegen gerenoveerde woning

Wij zijn vereerd deze instapklare en in 2017 gerenoveerde woning met 4 slaapkamers op een zeer centrale ligging in Lubbeek te koop aan te bieden.
Deze fijne woning op een mooi en onderhoudsvriendelijk perceel van 10 are heeft een bruikbare bewoonbare oppervlakte van 198 m² en omvat op het gelijkvloers een inkomhal met vestiaireruimte en gastentoilet, een gezellige living en eetkamer met aansluitend de open en volledig ingerichte leefkeuken uitgevend op de tuin. Ook omvat het gelijkvloers nog een badkamer en een praktische berging. Op de eerste verdieping bevinden er zich 2 volwaardige slaapkamers, een overloop en een badkamer. Op de tweede verdieping zijn er eveneens 2 grote slaapkamers en een nachthal aanwezig. Verder beschikt deze instapklare woning nog over een handige bergkelder en over een groot terras overgaand in de tuin, waar het heerlijk vertoeven is.
Kortom, dit gerenoveerde eigendom op een zeer centrale ligging en op een zucht van Leuven is zeker een bezoek waard. Een absolute buitenkans. Voor snelle beslissers!

Neem contact op