Huis te koop

389000€

3 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 20145023
Immoweb code : 20145023

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
261 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde 3slpk woning met mooi uitzicht

Ontdek deze zeer degelijke woning gelegen in een rustige buurt te Lubbeek.

Bij het binnenkomen word je verwelkomd door de ruime inkomhal met gastentoilet. De leefruimte geniet van grote raampartijen zowel langs de voor- als achterzijde waardoor
er veel natuurlijk licht binnenvalt.
De keuken is geïnstalleerd met zeer degelijke kasten en toestellen. Dit is de enige ruimte die niet gerenoveerd werd aangezien deze nog zeer degelijk is.
bovenaan vinden we drie slaapkamers terug en een volledig vernieuwde badkamer. De vloeren zijn voorzien van kwaliteitsvol laminaat.

Aan de achterkant is een veranda aanwezig waar het gezellig vertoeven is. Hier is ook aansluiting voorzien voor wasmachine en droogkast.
De veranda mondt uit in de achtergelegen, privatieve tuin waar het heerlijk vertoeven is en waar je kan genieten van een prachtig uitzicht over het landschap.
Momenteel is de tuin aangelegd met steentjes, uiteraard is het ook mogelijk een deel in te zaaien met gras.

De woning is voorzien van een ruime oprit en inpandige garage zodat er aan plaats geen gebrek is voor fietsen/auto's. Ook de oprit en toegangsweg tot de voordeur werd volledig opnieuw aangelegd met blauwe klinkers.

De elektriciteit is conform.
Lubbeek is een zeer levendige gemeente met veel voorzieningen, winkels en handelaren zijn dus slechts op wandelafstand van je verwijderd.

Benieuwd of deze gezellige woning iets voor jou is? Vraag je bezoek aan via info@immolivit

Neem contact op