Huis te koop

649000€

4 slaapkamers 318 vierkante meters

Immoweb code : 20138437
Immoweb code : 20138437

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
318 vierkante meters bewoonbare ruimte
2284 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Knap gerenoveerde en ruime woning op 22 are met vrij zicht

Deze ruime "vernieuwbouwde" woning heeft al het modern comfort op een ruim perceel met vrije zichten over de velden.
De initiële woning dateert van 1953. Anno 2014 werd deze helemaal gestript, vernieuwd en werd er een stuk naast én achteraan bijgebouwd. De afwerking met kwalitatieve materialen zoals epoxy, parketvloeren en aluminium buitenschrijnwerk is bijzonder stijlvol en zorgt voor een degelijke look and feel. De aanbouw werd in u-vorm gerealiseerd met grote glaspartijen. Een kruidentuintje als uitloper van de tuin wordt op die manier op het interieur betrokken. Vanuit de keuken via het schuifraam plukt men dus verse kruiden, groenten of bessen recht van de natuur op je bord!De doorzichten van de keuken naar het salon en omgekeerd over het kruidentuintje creëren een extra dimensie in de ruimtebelevenis. De zichten naar achter op de tuin en achterliggende velden zijn bovendien prachtig.
Op de eerste verdieping verbindt de nachthal een dressing, een apart toilet, een badkamer en drie slaapkamers. De vaste trap brengt je naar de zolder waar men makkelijk nog 3 slaapkamers kan inrichten. De master bedroom heeft ook een eigen dressing in de kamer.
In de tuin is er nog een degelijk bijgebouw met schuiframen langs voor- én achterzijde. Dit deed in het verleden dienst als muziekstudio maar kan perfect dienen als hobby- of praktijkruimte.
Extra troeven:
Zuidwest oriëntatie
Ruime garage
EPC B
Ventilatiesysteem

Neem contact op