Huis te koop

365000€

3 slaapkamers 195 vierkante meters

Immoweb code : 20008747
Immoweb code : 20008747

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
195 vierkante meters bewoonbare ruimte
186 vierkante meters grond

Omschrijving

Nieuwbouwwoning (HOB) te koop in Lommel, Kattenbos

Welkom in deze prachtige halfopen bebouwing in de groene en autoluwe omgeving van Kattenbos, Lommel. Ideaal voor gezinnen die rust en ruimte zoeken, en toch op een steenworp afstand van alle essentiële voorzieningen en het bruisende centrum van Lommel willen wonen. Deze woonbuurt biedt het beste van twee werelden.

Ruimte en comfort
Deze woning beschikt over drie ruime slaapkamers, een open leefruimte en een multifunctionele zolder, waardoor het perfect is voor gezinnen die comfort en flexibiliteit waarderen. De volledig uitgeruste keuken, de lichte en uitnodigende leefruimte en de aangrenzende eetkamer vormen de ideale setting voor gezellig samenzijn.

Energiezuinig en duurzaam
Deze energiezuinige woning combineert comfortabel wonen met lage energiekosten en een kleine ecologische voetafdruk. Voorzieningen zoals een warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming dragen bij aan het energieneutrale karakter van de woning, met een E-peil van 0. Geniet van het comfort van een moderne woning zonder je zorgen te maken over energiekosten.

Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie! Vul het contactformulier in of bel Kolmont via T. +32 (0)11 211 211. Onze bouwadviseurs staan klaar om je verder te helpen. 
 

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op