Huis te koop

264000€

3 slaapkamers 201 vierkante meters

Immoweb code : 20178186
Immoweb code : 20178186

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
201 vierkante meters bewoonbare ruimte
197 vierkante meters grond

Omschrijving

In het charmante en landelijke Linter, idyllisch gelegen aan de oevers van de Kleine Gete, vind je deze aantrekkelijke deels gerenoveerde woning. Met een uitstekende verbinding naar het openbaar vervoer en gelegen op een perceel van 1a 97ca, is dit de ideale plek voor wie houdt van rust en natuur, zonder in te boeten op bereikbaarheid.

Indeling: Bij het binnenkomen word je verwelkomd in een ruime inkomhal, die toegang biedt tot een grote bergruimte, een volledig uitgeruste keuken en een lichtrijke woonkamer. Deze woonkamer grenst aan een zonnig terras en een knusse zijtuin, perfect voor gezellige buitenmomenten en een bbq. Daarnaast zijn er een compacte badkamer en een apart toilet op het gelijkvloers.

Op de eerste verdieping tref je 3 ruime slaapkamers en een moderne badkamer met ligbad, lavabo en toilet. Via een vaste trap bereik je de zolder, waar je de mogelijkheid hebt om twee extra kamers in te richten, ideaal voor gezinnen of mensen die extra ruimte wensen.

De woning is voorzien van een kelder, geïsoleerde vloeren en muren, en de elektriciteit is conform. Alle nutsvoorzieningen werden in 2019 vernieuwd.

Wens je een bezoek, bel dan Marie op het nummer 0492/64.65.72 of mail naar [email protected]. Tot gauw ;)

Neem contact op