Huis te koop

260000€

3 slaapkamers 115 vierkante meters

Immoweb code : 20125796
Immoweb code : 20125796

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
115 vierkante meters bewoonbare ruimte
1289 vierkante meters grond

Omschrijving

KNAPPE INSTAPKLARE GEZINSWONING MET 3 SLKS OP EEN MOOI PERCE

In Wommersom, een deelgemeente van Linter we langs de Bonastraat ter hoogte van nummer 14 deze instapklare gezinswoning terug. De centrale ligging van dit pand maakt dat je alle nodige faciliteiten binnen handbereik hebt. Eveneens de omliggende steden zoals Tienen en Sint-Truiden en de oprit van de E40 kan je in een mum van tijd bereiken.

Deze woning is gelegen op een ruim perceel van maar liefst 12A89CA en werd in een modern jasje gestoken.

We betreden de woning via de inkomhal. Hier kan men de toegang terugvinden tot de gezellige leefruimte. De leefruimte is hier onderverdeeld in een knusse zit- en eethoek. De living nodigt alvast uit om hier heerlijk te vertoeven.
Verder treft men de volledig geïnstalleerde keuken.
Tot slot kan men op het gelijkvloers nog een praktische wasplaats terugvinden alsook de badkamer.
De houten trap in de inkomhal brengt ons naar de eerste verdieping. Hier bevinden zich de drie mooie slaapkamers met een oppervlakte variërende tussen de 8,6 en 14m².
Bijkomend pluspunt aan de woning is dat er eveneens nog een garage voorzien is.
Hebben wij uw interesse kunnen wekken voor deze leuke instapklare woning? Maak dan snel een afspraak op het nummer 011/98.88.98 of via [email protected]

De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens.

Neem contact op