Huis te koop

240000€

3 slaapkamers 194 vierkante meters

Immoweb code : 20010056
Immoweb code : 20010056

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
194 vierkante meters bewoonbare ruimte
1214 vierkante meters grond

Omschrijving

Uniek gelegen woonst met prachtig vergezicht op 12a

Hoog op een heuvel, verscholen tussen glooiende velden, waar de Pelsstraat kronkelt langs akkers en weiden, ligt jouw nieuwe woning die wacht om ontdekt te worden.

Geen buren die uw rust verstoren, want deze agrarisch gelegen woning geniet van een unieke, ongestoorde ligging. Laat uw fantasie de vrije loop en creëer hier uw eigen droomhuis.

Binnenin treft u een royale woonkamer aan, badend in het natuurlijke licht dat door de ramen stroomt. De aangrenzende keuken nodigt uit tot gezellige kookavonden. Verder beschikt de woning op de eerste verdieping over 3 slaapkamers en een badkamer, terwijl de zolderverdieping via een vaste trap bereikbaar is en tal van mogelijkheden biedt voor uitbreiding.

Het dak is recent vernieuwd en verstevigd, en de houten ramen zijn voorzien van dubbele beglazing. Verwarmd met mazoutketel uit 2005, terwijl aardgas aan de overzijde van de straat aanwezig is, klaar om aangesloten te worden.

Deze unieke woning heeft een renovatieverplichting, EPC-label F. Laat u niet afschrikken, want op www.premiezoeker.be ontdekt u tal van premies en subsidies die u kunnen helpen bij de renovatie van uw droomhuis.

Een unieke kans voor diegenen die dromen van een eigen paradijs!

Neem contact op