Huis te koop

399000€

4 slaapkamers 157 vierkante meters

Immoweb code : 20037892
Immoweb code : 20037892

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
157 vierkante meters bewoonbare ruimte
865 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime woning (157m²) die tal van mogelijkheden biedt!

Ruime woning (157²) voorzien van 4 slaapkamers, ruime tuin met vijver en dubbele garage op een perceel van 865m² op toplocatie te Lint!

Ligging: Gelegen op toplocatie te Lint, residentieel, rustig maar toch centraal, nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal en komt zo terecht in de leefruimte voorzien van sierhaard. Deze geeft u toegang tot de eetkamer met grote raampartijen. Voorts heeft u nog de deels-geïnstalleerde keuken en de badkamer met douche-in-bad en wasmeubel. De nachthal geeft u toegang tot het slaapgedeelte van de woning, met twee ruime masterbedrooms en twee gastenkamers. De woning is tot slot voorzien van zolderruimte die mogelijkheden biedt, kelderberging, ruime zij-tuin met terras, moestuin en siervijver en tot slot een dubbele garage waarvan één met sectionale poort.

Kortom: Ruime woning (157m²) op een riant perceel van 865m² die tal van mogelijkheden biedt (zelfstandige activiteiten) met dubbele garage/magazij/werkhuis op toplocatie te Lint.

Bijzonderheden:
- toplocatie
- ruim perceel (865m²)
- garage met sectionale poort
- vijver en moestuin

EPC: 504 Kwh/m² jaar
Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op