Huis te koop

375000€

4 slaapkamers 203 vierkante meters

Immoweb code : 20184029
Immoweb code : 20184029

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
203 vierkante meters bewoonbare ruimte
210 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante Eéngezinswoning in Linkebeek

[[ DIT PAND NEEMT DEEL AAN DE ERA OPEN HUIZEN DAG OP 21/9 VAN 16:00 TOT 17:00 ]]
Bent u op zoek naar een plek om nieuwe herinneringen te creëren? Deze charmante eengezinswoning , gelegen in de pittoreske gemeente Linkebeek , wacht alleen op u om nieuw leven in te blazen! Met haar 4 ruime slaapkamers biedt de woning een ideaal kader voor een gezin dat op zoek is naar ruimte en rust.

Dankzij de gunstige ligging bevindt u zich op wandelafstand van alle voorzieningen: winkels, scholen, openbaar vervoer en groene zones. Het huis beschikt over een groene tuin en een gezellig terras , perfect om te genieten van zonnige dagen en ontspannende momenten buitenshuis.

Er zijn enkele renovatiewerken nodig, wat een unieke kans biedt om dit pand naar uw eigen smaak aan te passen en te moderniseren. Het enorme potentieel van deze woning stelt u in staat om er een echt familiehuis van te maken. Of het nu is om in te wonen of als investering, het zal aan uw verwachtingen voldoen.

Mis deze zeldzame kans niet om eigenaar te worden in een van de meest gewilde wijken aan de rand van Brussel. Maak er uw toekomstige thuis van en geef uw wensen de vrije loop!

Voor meer info : https://www.era.be/visie
De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in.
Renova

Neem contact op