Huis te koop

1680000€

3 slaapkamers 320 vierkante meters

Immoweb code : 20079923
Immoweb code : 20079923

Overzicht

3 slaapkamers
3 badkamers
320 vierkante meters bewoonbare ruimte
1860 vierkante meters grond

Omschrijving

Linkebeek - Hedendaagse villa van Bruno Erpicum

In een groene wijk van Linkebeek ligt deze hedendaagse villa, ontworpen door architect Bruno Erpicum en gebouwd in 2014 op een ideaal georiënteerd perceel van 20 are.
Deze woning biedt een perfecte balans tussen een huis en een appartement, met licht als centraal element. Verspreid over twee verdiepingen heeft ze een bruto oppervlakte van 320 m².
De begane grond omvat een inkomhal met vestiaire, die uitloopt in een kantoorruimte met opvallend hoge plafonds. Daarnaast is er een hoofdslaapkamer met dressing en badkamer, evenals twee andere slaapkamers voorzien van doucheruimtes en inbouwkasten.
De eerste verdieping herbergt de ontvangstruimtes in een open loft-achtig concept. Aan de ene kant bevindt zich de keuken, uitgerust met een centraal eiland met geïntegreerde tafel en toegang tot een zuidgericht terras. Aan de andere kant vindt u de eetkamer en woonkamer, verfraaid met een open gashaard en grote raampartijen die direct uitzicht bieden op de tuin.
Andere kenmerken zijn: vloerverwarming, balansventilatie, warmtepomp, ruime parkeergelegenheid en een tuinhuisje. Het pand biedt ook de mogelijkheid om een zwembad aan te leggen.

Neem contact op