Huis te koop

* 489000€

3 slaapkamers 189 vierkante meters

Immoweb code : 20187890
Immoweb code : 20187890
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
189 vierkante meters bewoonbare ruimte
415 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis - rechts

Rustig gelegen, uiterst energiezuinige halfopen woningen te Eikenlaan Lille, voorzien van 3 slaapkamers en uitgerust met hedendaagse energetische technieken (PV-panelen, warmtepomp, vloerverwarming, ventilatie D, HR+ dubbele beglazing in ALU-profielen): uitgerust voor de toekomst!
Gelegen nabij het centrum van Lille, vlotte bereikbaarheid naar omliggende gemeenten en E34. Alle voorzieningen (scholen, winkels) in de onmiddellijke omgeving. Deze woningen zijn gelegen op een perceel van 415m², waarbij de opritten en terras volledig worden aangelegd. Ook de tuin wordt meteen voorzien van grasmatten en volledig omheind.
Indeling van de woningen: Bestaande uit een inkomhal met ruimte voor vestiaire, apart toilet en de berging. Vervolgens een ruime, lichtrijke leefruimte met open keuken en keuken eiland. Zicht op het terras en de tuin. Via de hal, kan u 3 ruime slaapkamers terugvinden, een ruime badkamer voorzien van dubbele wastafel in meubel, bad en douche + een apart toilet. Via een vaste trap, is de zolder toegankelijk. Deze kan dienen voor extra bergruimte, hobby/speelkamer. E-peil bedraagt maximaal 20. De woning wordt hoogwaardig en naar keuze afgewerkt, volgens de stelposten in het lastenboek en volledig instapklaar (geschilderd) opgeleverd.
Contacteer ons voor een afspraak via 014/70.51.58 of [email protected] Verkoop onder registratierechten op het grondaandeel (12%) en BTW op het constructie-aandeel (21%), betaling bij akte. Voor meer informatie, kijk sne

Dit pand maakt deel uit van het project 2 HOB te Eikenlaan

Neem contact op