Huis te koop

309900€

4 slaapkamers 202 vierkante meters

Immoweb code : 20121709
Immoweb code : 20121709

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
202 vierkante meters bewoonbare ruimte
339 vierkante meters grond

Omschrijving

Open huizen dag zaterdag 21/09 10u tot 11u.

Grote woning in het centrum met 4 a 6 slks, diepe tuin en dubbele carport.

Dit huis is gelegen op ongeveer 380 m². Met 4 tot 6 slaapkamers is er voldoende ruimte voor het hele (grote) gezin. De uitnodigende woonkamer is perfect voor gezellige avonden. De badkamer is uitgerust met een ligbad met douchegordijn, ook is er een waskamer.

De traphal die toegang biedt tot de 1 ste verdieping met 3 slaapkamers en extra toilet. Een vaste trap leidt ook naar de dakverdieping, waar u 2 à 3 extra slpks kunt creëren. De veranda aan de achterzijde van de woning met zicht op de diepe tuin is kindvriendelijjk. De achtergelegen straat geeft toegang tot de carport. 

Nieuwe cv-installatie en pvc ramen met dubbel glas! De woning is gunstig gelegen nabij de dorpskern en op enkele minuten van de oprit van de E34. Ook ideaal voor een kleine zelfstandige of vrij beroep aan huis.

Mogelijkheid tot het bouwen achteraan van een grote garage of magazijn.

EPC label E

Infoplicht: Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv   -  P-score:  A,  G-score: A 

1 % registratierechten is mogelijk *onder voorwaarden. Hierbij wijzen wij u op de renovatieplicht voor woningen en appartementen met een E of F EPC-label uiterlijk 5 jaar na aankoop te rekenen vanaf het verlijden van de notariële akte (akten vanaf 1 januari 2023). Deze woonst voldoet perfect aan de verplichte renovatie en kan genieten van vele bouwpremies.


Dit is geen aanbod, alle informatie is steeds onder voorbehoud van

Neem contact op