Huis te koop

365000€

5 slaapkamers 185 vierkante meters

Immoweb code : 20160884
Immoweb code : 20160884

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
185 vierkante meters bewoonbare ruimte
410 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Ruime Halfopen bebouwing in groene omgeving, 5 slaapkamers

[[ DIT PAND NEEMT DEEL AAN DE ERA OPEN HUIZEN DAG OP 21/9 VAN 14:30 TOT 15:30 ]] Dit pand doet mee aan de ERA OPEN HUIZENDAG op zaterdag 21 september en is vrij te bezoeken tussen 14u en 16u!

Deze instapklare halfopen bebouwing biedt een unieke combinatie van ruimte, comfort en een groene omgeving . De woning beschikt over vijf slaapkamers , ideaal voor een groot gezin of voor wie extra ruimte zoekt voor een kantoor of hobbykamer. De living is voorzien van een sfeervolle inbouwcassette .

Aan de achterzijde bevindt zich een ruim terras en een prachtige tuin . Daarnaast is ereen aparte garage , waardoor je voldoende parkeerruimte hebt of extra opbergruimte kunt benutten.

De woning is gelegen in een rustige en groene omgevin g, maar toch in de nabijheid van alle belangrijke voorzieningen. Op wandelafstand vind je openbaar vervoer, een school en dergelijke voorzieningen.
Met deze ideale ligging, instapklare afwerking en ruime indeling is deze woning een zeldzame kans voor wie comfortabel wil wonen in een rustige, maar toch goed verbonden buurt.

ERA THUIS, zorgt voor je huis!

Neem contact op