Huis te koop

549000€

4 slaapkamers 178 vierkante meters

Immoweb code : 20150286
Immoweb code : 20150286

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
178 vierkante meters bewoonbare ruimte
1480 vierkante meters grond

Omschrijving

Bungalow op een mooi perceel van 1480 m² met zicht op groen!

Bent u op zoek naar een ruime woning in een rustige, groene omgeving? Dan is deze charmante bungalow misschien wel uw nieuwe droomwoning!

Gelegen in het landelijke Zomergem, geniet u hier van een oase van rust met een prachtig uitzicht op agrarisch gebied. De woning is gelegen in een rustige woonomgeving terwijl u toch dicht bij de dorpskern en belangrijke voorzieningen bent.

Deze bungalow heeft alles in huis om met wat liefde en aandacht omgetoverd te worden tot uw nieuwe thuis. Inkomhal met toegang tot alle ruimtes, gastentoilet. De ruime leefruimte van 55 m² biedt een overvloed aan natuurlijk licht en is afgewerkt met een stijlvolle parketvloer. Ingerichte keuken. Achterbouw die momenteel deels is ingericht als tweede keuken. Badkamer voorzien van lavabomeubel en ligbad. Drie slaapkamers. Extra ruimte met reeds een geïnstalleerde keuken.

Deze woning biedt u enorm veel potentieel. De extra ruimte met keuken kan naar wens worden ingevuld als extra leefruimte, een vierde slaapkamer, of zelfs als kantoorruimte voor een vrij beroep. De mogelijkheden zijn legio! Extra troef: ruime inpandige garage.

Kortom, deze woning is ideaal voor wie op zoek is naar ruimte en rust. Een woning die met een beetje liefde kan uitgroeien tot een unieke parel. Kom de mogelijkheden ontdekken en maak van deze bungalow uw nieuwe droomwoning!

EPC: 612 kWh / (m² jaar)
Prijs: € 549.000

Benieuwd? Bezoekdag 21/09. Neem contact op via [email protected] of 0474 43 98 68 voor een bezichtiging.

Neem contact op