Huis te koop

615000€

3 slaapkamers 187 vierkante meters

Immoweb code : 20150079
Immoweb code : 20150079

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
187 vierkante meters bewoonbare ruimte
538 vierkante meters grond

Omschrijving

Future proof en kindvriendelijk wonen nabij Gent

Spaans Hof, een nieuwe woonwijk met een mooie mix van allerlei leeftijden. Lovendegem is goed bereikbaar: winkels op wandel- en Gent op fietsafstand. Ook dichtbij: heel wat verenigingen (jeugdbeweging, sportclubs ...), scholen, bushaltes en de R4 naar Gent. In deze rustige, doodlopende wijk spelen kinderen nog volop buiten. Een magneet voor jonge gezinnen!

Deze jongbouw dateert uit 2017 en voldoet aan alle energetische normen van vandaag: maar liefst 14 zonnepanelen, E-peil 11, domotica, alarm, vloerverwarming, laadpaal, onderhoudsvriendelijke gevelsteen van De Saegher en 3dubbel glas. Helemaal klaar voor de toekomst.

Inkomhal met trap van Liquid Floors en gastentoilet. In de zonnige leefruimte vormen alle ruimtes één open geheel, met aansluitend de open keuken (incl. ruime berging en technische ruimte). Een heerlijke plek om te aperitieven aan het eiland terwijl de kok zich uitleeft aan het fornuis, met zicht op de spelende kindjes in de woonkamer. Het meest gegeerde plekje van dit huis? Het grote raam in het midden van de leefruimte: de beste plek voor een boek in de warme winterzon. In de leuke tuin met groot terras kan je kiezen voor een siësta of lunch in de schaduw dan wel in de volle zon, terwijl het uitzicht op de knotwilgen naast het achterliggende slootje zorgt voor rust en privacy. Handig tuinhuis.

Eenmaal boven vind je nog drie slaapkamers, waarvan één master met en suite dressing, toilet, bergruimte en badkamer met inloopdouche. Inbouwkasten van Kvik.

Neem contact op