Huis te koop

749000€

4 slaapkamers 275 vierkante meters

Immoweb code : 20000105
Immoweb code : 20000105

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
275 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Exclusieve energiezuinige loftwoning met 4 slaapkamers!

Gerenoveerde en energiezuinige loftwoning op een gunstige locatie.

Deze ruime woning, gerenoveerd in 2014 en 2023, werd met oog voor detail en exclusieve materialen van a tot z gerenoveerd. Gelegen op een boogscheut van de stadsrand van Lier waar winkels, scholen en het openbaar vervoer op wandel bereikbaar zijn.

We betreden de woning via de inkomhal die toegang geeft tot het gastentoilet, vestiaire en de bureauruimte, deze bureauruimte is voorzien van ingemaakte kasten.

Op de eerste verdieping vinden we een prachtige open ruimte dat geniet van veel natuurlijk lichtinval dankzij de hooge raampartijen met uitzicht op het terras. In deze ruimte vinden we een moderne keuken voorzien van alle nodige toestellen.
Aansluitend hebben we de ruime leefruimte met gashaard en inbouw kasten. Apart vinden we nog een 2de toilet en een wasplaats. Vanuit de keuken hebben we toegang tot het riante terras (+/- 80m²) dat mogelijk tot 300m² kan worden aangelegd.

Op de bovenste verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers, een 3de toilet en via de nachthal toegang tot het bovenste terras. De badkamer is voorzien van een inloop douche, ligbad en dubbele lavabo.
Tot slot vinden we nog een 4de slaapkamer dat momenteel is ingericht als dressing.

De volledige woning werd goed geïsoleerd en op het dak liggen 16 zonnepanelen.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.22

Neem contact op