Huis te koop

369000€

4 slaapkamers 237 vierkante meters

Immoweb code : 20263602
Immoweb code : 20263602

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
237 vierkante meters bewoonbare ruimte
Virtueel bezoek

Omschrijving

Ruime woning met 4 slaapkamers, vernieuwde keuken en garage

Ontdek deze ruime woning te Liedekerke! Met zijn 4 slaapkamers, een recent gerenoveerde keuken van Keukens De Abdij en een royale garage met oprit, biedt deze woning comfort en ruimte voor het hele gezin.

Op de benedenverdieping vinden we een ruime, uitnodigende inkomhal terug met aparte toilet, vestiaire en ruime garage met wasruimte. De berging kan ingericht worden als extra slaapkamer of bureauruimte. De benedenverdieping geeft toegang tot de aangelegde tuin met terras.
Op de eerste verdieping bevindt zich de vernieuwde keuken voorzien van alle moderne toestellen en een gezellige leefruimte met aansluitend de veranda waar het gezellig vertoeven is.
Boven vinden we de badkamer en 3 slaapkamers.

Energieprestatiecertificaat (EPC): C, wat zorgt voor een goede energie-efficiëntie. Verwarming op mazout.

Uitstekende locatie: Gelegen in een rustige buurt van Liedekerke, met een ideale bereikbaarheid. De woning ligt vlakbij het treinstation, waardoor u in minder dan 20 minuten in Brussel bent. Ook met de auto bereikt u snel het op -en afrittencomplex van de E40.

Wilt u deze woning zelf komen ontdekken? Neem dan snel contact met Casaconsult voor een bezichtiging! 0465/091449 - [email protected]

Neem contact op