Huis te koop

330000€

3 slaapkamers 176 vierkante meters

Immoweb code : 20223270
Immoweb code : 20223270

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
176 vierkante meters bewoonbare ruimte
484 vierkante meters grond

Omschrijving

Halfopen woning met 3 slaapkamers, garage en tuin!

Deze op te frissen woning biedt op het gelijkvloers een inkomhal, een woonkamer met eetplaats en een keuken met directe toegang tot de veranda.
De kelder zorgt voor bijkomende opslagruimte.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met ligbad, toilet en lavabo. De zolder, bereikbaar via valluik, biedt extra bergruimte. Dakisolatie en zoldervloerisolatie werden reeds voorzien.

Achter de woning is er nog een extra ruimte, ingericht als wasplaats en voorzien van een inloopdouche en een apart toilet. De woning beschikt over een zonnig terras met een onderhoudsvriendelijke tuin (ZO-oriëntatie).

Voorzien van dubbele beglazing en hoogrendementsbeglazing, rolluiken en CV op aardgas (condenserende ketel). De renovatieverplichting is niet van toepassing!

De oprit biedt voldoende parkeergelegenheid, zodat de garage (automatische poort) tevens dienst kan doen als stockageruimte.

Ideaal gelegen op een boogscheut van centrum Liedekerke, dichtbij scholen, winkels en openbaar vervoer! En met een vlotte verbinding richting belangrijke invalswegen en E40. Voor meer info of een bezoek, contacteer Steven via [email protected] of 0485 52 55 29.

Neem contact op