Huis te koop

299000€

3 slaapkamers 154 vierkante meters

Immoweb code : 20039423
Immoweb code : 20039423

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
154 vierkante meters bewoonbare ruimte
481 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren gezinswoning met 3 slaapkamers garage en tuin

Gelegen nabij het centrum van Liedekerke bevindt zich deze te renoveren/op te frissen gezinswoning met 3 slaapkamers, inpandige garage, oprit en gelegen in een zeer rustige straat. Centrum, winkels, openbaar vervoer, administratief centrum en veel meer in de directe omgeving.

Op de gelijkvloerse verdieping bevinden zich: een leefruimte met eetplaats, keuken, lichtrijke veranda, met zicht op de tuin, douchekamer en meerdere bergplaatsen.

Op de eerste verdieping bevindt zich een nachthal met toegang tot 3 slaapkamers , badkamer (toilet, lavabo en douche in bad). Toegang van de zolderkamer via luik. Mits kleine aanpassing kan de zolder worden ingericht tot 2 extra kamers.

Extra troeven;
- Centrale ligging: nabij scholen, verbinding Brussel - Gent op 30 min., openbaar vervoer (bus, trein) in overvloed in directe omgeving.
- Dubbele beglazing
- Rustig gelegen
- Zuidwest gerichte tuin

Bel voor meer info en een bezoek naar Laurens: 0472/12.50.10

Op deze woning is de renovatieverplichting van toepassing waardoor de mogelijkheid bestaat om slechts 1% ( ipv 3%) registratiebelasting te betalen. Dit bij een Ingrijpende Energetische Renovatie (IER). Contacteer ons voor bijkomende info hieromtrent. Binnen vijf jaar na aankoop moet het EPC min. label D halen onder voorwaarden.

Neem contact op