Huis te koop

* 447255€

5 slaapkamers 233 vierkante meters

Immoweb code : 11050898
Immoweb code : 11050898
*exclusief belastingen

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
233 vierkante meters bewoonbare ruimte
490 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime nieuwbouwwoning met 5 slpks, tuin en garage

Op een residentiële locatie in Liedekerke bevindt zich deze prachtige nieuwbouwwoning met een landelijke maar tijdloze architectuur. Het centrum met zijn scholen, winkels en horeca bevindt zich op wandelafstand. Eveneens het treinstation van Liedekerke bevindt zich in de nabijheid. De oprit E-40 bereikt men op 5 min. rijden.

De indeling van de woning op het gelijkvloers is als volgt: een inkomhal, een toilet, een ruime en lichtrijke eet- en leefruimte met open keuken, een berging en een garage. Via de grote glaspartijen bereikt men het aangelegde terras (+/- 21 m²) en de zuidwest-gerichte tuin. De eerste verdieping omvat een nachthal, drie slaapkamers waarvan één masterbedroom met aanpalende dressing, een badkamer (bad, douche, dubbele lavabo), een toilet en een berging. Het zolderverdiep (63 m²) bereikt men via een vaste trap. Momenteel is hier een vierde slaapkamer voorzien, maar mits het plaatsen van een tussenwand heeft men de mogelijkheid hier een vijfde slaapkamer te creëren en eventueel zelfs een tweede badkamer. 

Vloerverwarming met warmtepomp – Ruime woning (233 m² bewoonbare oppervlakte) - E-peil onder 20 – Centrale ligging – Zonwerend glas - Zuidwestgericht terras. 

Voor meer informatie contacteer Nicolaas: 054/69.39.31 of [email protected]

*Prijs vermeld in de advertentie betreft prijs excl. BTW en kosten (prijs inclusief BTW en registratie bedraagt €565.778,55)

Neem contact op