Huis te koop

530000€

4 slaapkamers 182 vierkante meters

Immoweb code : 20036163
Immoweb code : 20036163

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
182 vierkante meters bewoonbare ruimte
834 vierkante meters grond

Omschrijving

uitzonderlijke hedendaagse villa

DYNASTY is verheugd om u deze uitzonderlijke hedendaagse villa te presenteren, gelegen in het charmante dorpje Presseux, gemeente Libramont. Gelegen in een rustige en groene residentiële straat, biedt deze woning een zeldzame rust terwijl het toch dicht bij winkels, voorzieningen en snelwegen ligt.

Deze prachtige woning, gebouwd in 2019 op een perceel van 8 are 34, is ontworpen met verfijnde smaak en bijzondere aandacht voor energie-efficiëntie. De begane grond verwelkomt u met een lichte woonkamer voorzien van een zithoek en toegang tot een prachtig terras op het zuiden. De open Amerikaanse keuken is een gezellige en functionele ruimte. U vindt er ook een wasruimte met buitentoegang, een toilet, een inkomhal en een bureau/slaapkamer met aparte toegang, perfect voor een vrij beroep.

Op de bovenverdieping bevinden zich drie mooie slaapkamers, een nachthal en een badkamer met douche en bad. De hoofdslaapkamer heeft toegang tot het platte dak, waardoor de mogelijkheid ontstaat om een privéterras te creëren. De kelder heeft tal van kelders en een stookruimte met buitentoegang. Het atypische ontwerp van het huis integreert een overdekte ruimte om uw voertuigen te beschermen bij slecht weer.

Technisch gezien is deze villa in perfecte staat van onderhoud en beschikt over 18 zonnepanelen, een geïsoleerde gevel van 24 cm, conforme elektriciteit, PVC-ramen met dubbele beglazing en horren, een vloerverwarmingssysteem gekoppeld aan een warmtepomp voor de begane grond en de eerste verd

Neem contact op