Huis te koop

535000€

4 slaapkamers 230 vierkante meters

Immoweb code : 11491887
Immoweb code : 11491887

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
230 vierkante meters bewoonbare ruimte
820 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare gezinswoning

Deze instapklare driegevelwoning met ruime tuin ligt op een boogscheut van Leuven. Ideaal voor een (jong) gezin met kinderen.

Op het gelijkvloers zijn er 2 inkomhallen, gastentoilet, ruime lichtvolle living met zithoek met eiken parket, bureau, eetruimte en volledig ingerichte open keuken met aangrenzend een wasruimte en garage. Achteraan de woning is er een terras van ca. 50m² en een onderhoudsvriendelijke tuin. De tuin en achterdeur zijn bereikbaar via een poort aansluitend op de dubbele parkeerplaats naast de woning.

Via de authentieke trap in de gang komen we op het eerste verdiep waar er naast een nachthal 2 slaapkamers zijn en een badkamer voorzien van een ligbad, 2 wastafels en toilet.
Onderweg naar het 1e verdiep passeer je op het tussenverdiep een deurtje naar een volledig afgewerkte ruime en lichtrijke speel -of ontspanningsruimte (of 5e slaapkamer).

Via de trap kan je van het 1e verdiep verder naar boven richting het 2e verdiep waar er naast de nachthal ook 2 slaapkamers zijn en een badkamer met ligbad (met douchevoorziening) en een toilet.
De woning beschikt tevens over een ruime kelder.

De woning werd:
- in 2004 verbouwd
- in 2010 zadeldak gerenoveerd
- in 2023 uitgerust met zonnepanelen + elektrisch conform gekeurd.
- in 2024 asbestvrij gekeurd.

De woning is zeer goed bereikbaar, vlakbij Leuven, bushalte, treinstation en E314.
Lijkt deze instapklare gezinswoning echt iets voor jou en je gezin? Aarzel dan niet en neem contact op voor een bezoek ter plaatse.

Neem contact op