Huis te koop

445000€

2 slaapkamers 100 vierkante meters

Immoweb code : 20263306
Immoweb code : 20263306

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
100 vierkante meters bewoonbare ruimte
45 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning te centrum Leuven

Deze charmante, instapklare woning is gelegen in het hart van Leuven, aan de Andreas Vesaliusstraat, op wandelafstand van het bruisende stadscentrum. Met een uitzonderlijke mobiscore van 9,4/10 geniet je van de perfecte ligging: nabij winkels, scholen, openbaar vervoer en alle voorzieningen die je nodig hebt. Dit maakt de woning uitermate geschikt voor starters, investeerders of als co-housing.

Bij het binnenkomen via de aparte inkomhal, kom je in een gezellige leefruimte die dienst kan doen als eetkamer of zitgedeelte. De open keuken is volledig geïntegreerd en creëert een lichte en open sfeer. Verder is er op het gelijkvloers een praktische berging met aansluiting voor je wasmachine, en een klein koertje achteraan. Op de eerste verdieping vind je twee slaapkamers en een ingerichte badkamer, voorzien van douche en toilet. De tweede verdieping biedt een veelzijdige ruimte die gebruikt kan worden als salon of derde slaapkamer. Deze verdieping heeft bovendien een charmant dakterras, waar je heerlijk kan ontspannen.

Dankzij de strategische ligging nabij het centrum van Leuven, de universiteiten en culturele hotspots, en de uitstekende bereikbaarheid via het openbaar vervoer en de omliggende wegen, biedt deze woning de ideale balans tussen stadsleven en comfort.

Interesse in deze instapklare stadswoning? Contacteer Thomas via +32 499 22 99 24 of [email protected].

Neem contact op