Huis te koop

630000€

2 slaapkamers 192 vierkante meters

Immoweb code : 20216274
Immoweb code : 20216274

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
192 vierkante meters bewoonbare ruimte
417 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 07/04/2025

Omschrijving

Gerenoveerde herenwoning in centrum Leuven!

Op zoek naar een authentiek gerenoveerde herenwoning in het hart van Leuven? Boek dan snel uw bezoek!

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een inkomhal die uitmondt in een open gelijkvloerse verdieping. De keuken beschikt over een gasfornuis, dubbele wastafel, aparte frigo en meer dan voldoende kastruimte. Aansluitend vindt u een gezellige eetplaats met parketvloer. De lichtrijke aanbouw is voorzien van een lichtstraat met elektrische zonnewering en omvat een leefruimte met zithoek die naadloos overloopt in het aangrenzende terras.

Op de eerste verdieping bevindt zich één slaapkamer, die momenteel ingericht is als bureau met ingebouwde kasten. Verder is er een ruime badkamer die alle comfort omvat zoals een ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel. De tweede verdieping omvat een zeer ruime zolderkamer, die nog opgeslpitst kan worden in twee volwaardige slaapkamers.

Als extra beschikt de woning over een betegelde, volwaardige kelder met toegang vanuit de woning en het terras. Geniet van het buitenleven in de prachtige, grote tuin van maar liefst 3a 25ca. Een groene oase in het midden van de stad. De woning is beschikbaar vanaf 7 april 2025.

Kortom bent u op zoek naar een instapklare gerenoveerde woning in centrum Leuven die de nodige charme heeft? Contacteer ons via 0470 55 64 24 of [email protected]

Neem contact op