Huis te koop

997000€

4 slaapkamers 181 vierkante meters

Immoweb code : 20008707
Immoweb code : 20008707

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
181 vierkante meters bewoonbare ruimte
179 vierkante meters grond

Omschrijving

Energetisch wonen Nieuw Kwartier Leuven

*Alle informatie op www.connect-immo.be*

Wonen in de historische stad Leuven en dit in Hét Nieuw Kwartier, je zou van minder wegdromen. De woning werd gerenoveerd met aandacht voor de energiezuinigheid tevens materiaalkeuze en detail, ruimte en lichtinval en dit allemaal in een huiselijk kader. De woning is voorzien van vloerverwarming op de gelijkvloerse verdieping, er liggen zonnepanelen op het dak en ook airco is voorzien. Label A!

De architect van de woning (Concreet Architecten) tekende de ruimten zodanig uit zodat de functionaliteit en het optimaal benutten van de oppervlakte zorgen voor een dagelijks aangenaam vertoeven. Zo is de inkomhal, vestiaire en de op maat gemaakte keuken een absolute eyecatcher en wordt de lengte van de woning benadrukt met zijn visgraat parket. Het ruime gelijkvloerse terras, het terras op verdieping 2 en de aangelegde tuin (Oriëntatie: Zuid) maken wonen in de binnenstad uniek. Genieten van het zonnetje, de buitenlucht, de rust ... is hier een dagelijks gegeven.

Verdieping 1 en 2 omvatten elk twee ruime slaapkamers en in totaal kan je drie badkamers vinden in de woning. Men geniet hier van wakker worden in het groen aan de achterzijde van de woning. Verder is er een technische ruimte/ wasplaats voorzien in de kelder. Mogelijkheid tot het aankopen van een garagebox op 90 meter van de woning. 

Contacteer Jacky: 0495 53 46 49 of [email protected]

Neem contact op