Huis te koop

150000€

3 slaapkamers 150 vierkante meters

Immoweb code : 11482355
Immoweb code : 11482355

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
150 vierkante meters bewoonbare ruimte
280 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis

Ontdek dit typische dorpshuis uit de jaren XXXX, gelegen in het bucolische en zeer rustige dorpje Lessive, nu beschikbaar voor je toekomstige projecten.

Of je nu voor de eerste keer koopt of niet, deze woning zal je zeker verrassen. Deze woning bewaart de authentieke kenmerken van weleer, zoals de oude vloeren, balkenplafond en deuren, wat een onmiskenbare charme toevoegt aan het geheel. Op de begane grond vind je een hal die leidt naar een eerste woonkamer-bar, een keuken en de lichte woonkamer die salon en eetkamer combineert. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers, waarvan een met een studieruimte, kleedkamer of eventuele doucheruimte, een apart toilet en een badkamer met douche.


Er is ook een zeer praktischeopslagzolder, die extra ruimte biedt. Buiten geniet je van een perfect onderhouden tuin, evenals een garage/werkplaats die ook een bovenverdieping/zolder bevat. Het huis is in goede oude staat, maar moet in meer of mindere mate worden gerestaureerd, afhankelijk van je wensen en plannen. Mis deze unieke kans om te investeren in een van de gewilde dorpen van Rochefort niet. Doe een bod vanaf 150.000.

Neem contact op