Huis te koop

285000€

3 slaapkamers 130 vierkante meters

Immoweb code : 20190846
Immoweb code : 20190846

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
130 vierkante meters bewoonbare ruimte
185 vierkante meters grond

Omschrijving

Deze volledig gerenoveerde woning uit 1934, gelegen op een zuidelijk georiënteerd perceel, biedt verrassend veel ruimte. Door de praktische indeling en open leefruimtes voelt de woning veel ruimer aan dan je op het eerste gezicht zou denken.

De renovaties, die sinds 2015 zijn uitgevoerd, combineren modern wooncomfort met het karakter van de oorspronkelijke bouw. Met een vlotte verbinding naar omliggende gemeenten en steden en de nabijheid van de autostrade E-313, geniet je hier van een centrale ligging met alle voorzieningen in de buurt.

Je komt de woning binnen via een inkomhal met apart gastentoilet. Vanuit hier loop je door naar de moderne open leefkeuken, die dankzij de vloeiende overgang naar de eetkamer en woonkamer een ruimtelijk en open gevoel geeft. De keuken is volledig uitgerust met moderne apparaten. Aansluitend vind je een praktische berg- en wasruimte. De eetkamer sluit aan op de gezellige leefruimte, waar ingemaakte kasten zorgen voor extra opbergruimte. Vanuit de woonkamer krijg je via de schuifraam directe toegang tot het zuidgerichte terras en de onderhoudsvriendelijke tuin, ideaal om in alle rust van zonnige dagen te genieten.

Op de eerste verdieping vind je twee ruime slaapkamers en een gerenoveerde badkamer. De badkamer is uitgerust met een ruime douche, wastafel met meubel en een toilet.

De tweede verdieping biedt een ruime derde slaapkamer, die de mogelijkheid biedt om op te splitsen in twee volwaardige kamers, waardoor je gemakkelijk een vierde sla

Neem contact op