Huis te koop

Richtprijs 380000€

3 slaapkamers 211 vierkante meters

Immoweb code : 20183906
Immoweb code : 20183906

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
211 vierkante meters bewoonbare ruimte
544 vierkante meters grond

Omschrijving

Volledig gerenoveerde hoekwoning met ruime tuin en zwem/v...

-De prijs aangehaald is een vanafprijs-
Ontdek deze prachtige halfopen hoekwoning in een rustige wijk van Lendelede. Gelegen op een zuidgericht perceel van bij benadering 560 m², biedt deze woning het perfecte evenwicht tussen rust en bereikbaarheid. Met een vlotte verbinding naar de rijksweg tussen Kortrijk en Roeselare, geniet je van de nabijheid van de stad zonder de drukte aan huis.

Kenmerken van de woning:

Perceel van ongeveer 560 m²
Grote, gezellig aangelegde tuin met twee terrassen, een zonneterras en een schaduwterras, perfect om in alle rust te ontspannen.
Dubbele garage/tuinhuis: Ruimte voor twee wagens en extra opslag. De garage heeft een vernieuwd, geïsoleerd dak, geïsoleerde wanden van 45 mm dik hout en is uitgerust met twee gemotoriseerde sectionale poorten.
Volledig gerenoveerd en uitgebreid (2012): De woning is instapklaar, afgewerkt met hoogwaardige materialen en voorzien van een slaapkamer en badkamer boven de voormalige garage. Bij binnenkomst in de lichtrijke leefruimte geniet je van het zicht op de aangebouwde veranda, waar de eetruimte zich bevindt.
Moderne keuken: Voorzien van topkwaliteit toestellen, waaronder een stoomoven en combi-oven. Ideaal voor de hobbykok!
Energiezuinig: De woning is uitgerust met zonnepanelen en groene stroomcertificaten tot 2031, wat zorgt voor een lagere energiefactuur.
Ruime indeling: 3 slaapkamers, 2 badkamers, een grote inloopdressing, een bureau én een aparte berging.
Extra comfort: Elek...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op