Huis te koop

299000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 20065889
Immoweb code : 20065889

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
580 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren woning te Leefdaal

Tussen Leuven en Brussel treffen we het landelijke Leefdaal. Bekend om haar uitgestrekte bossen en weidse landschappen staat dit dorp garant voor een rustig thuiskomen.
Deze grondig te renoveren woning bevindt zich in de kern van het dorp op wandelafstand van de lokale bakker, Carrefour Express, verschillende horecagelegenheden, scholen, sporthal etc. en op slechts enkele minuten verwijderd van het op -en afrittencomplex van de E40. 
De woning bestaat op het gelijkvloers uit een leefruimte, eetkamer, keuken, wasplaats/berging en toilet. 
Via de trap komt u terecht op de eerste verdieping. Hier bevinden zich de badkamer met toilet, wastafel en bad en 3 slaapkamers. 
De woning is gedeeltelijk onderkelderd.
De woning heeft een toegangspoort tot de gezellige binnenkoer en ruime afgesloten achtertuin. Hier kan men in alle privacy van de buitenlucht. 
Men kan aankopen aan 1% verkooprechten bij een ingrijpende energetische renovatie !
Staat u te popelen om de armen uit de mouwen te steken en wilt u graag zelf uw stempel op uw woning kunnen drukken? Dan is dit de ideale woning voor u. Voor meer informatie of vrijblijvende schatting van uw pand: contacteer IMMO DE DIJLE, reeds meer dan 40 jaar uw vastgoedspecialist - www.immodedijle.be - 016/23.37.35

Renovatieplicht: ja

Neem contact op