Huis te koop

395000€

3 slaapkamers 136 vierkante meters

Immoweb code : 20176320
Immoweb code : 20176320

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
136 vierkante meters bewoonbare ruimte
70 vierkante meters grond

Omschrijving

Lichtrijke en instapklare woning met drie slaapkamers in Le

Deze lichtrijke woning in Ledeberg is compleet gerenoveerd in 2019 en is de definitie van instapklaar wonen. Met drie ruime slaapkamers en een luxueuze badkamer, voorzien van zowel een bad als een douche, is dit huis perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een instapklaar huis. De moderne keuken wordt vergezeld door een ruime berging, ideaal voor al uw opbergwensen en het organiseren van uw dagelijkse leven. Boven bevindt zich een praktische bergzolder, perfect om seizoensgebonden spullen of andere bezittingen netjes op te slaan.

Het zonnige terras van 20 vierkante meter biedt een uitnodigende plek om te ontspannen en te genieten van buitenleven in de stad.

De locatie van deze woning is ongeëvenaard: op slechts 100 meter vindt u een bus- en tramhalte, waardoor u binnen enkele minuten het stadscentrum kunt bereiken. Ook met de auto en de fiets is de bereikbaarheid uitstekend. Bovendien liggen tal van winkels en gezellige restaurants op wandelafstand, wat uw dagelijkse leven bijzonder aangenaam en gemakkelijk maakt.

Kortom, deze woning in Ledeberg biedt niet alleen een prachtige leefruimte, maar ook een uitzonderlijke levensstijl in een bruisende buurt. Mis deze kans niet om uw nieuwe thuis te ontdekken!

Neem contact op