Huis te koop

359000€

3 slaapkamers 169 vierkante meters

Immoweb code : 20001406
Immoweb code : 20001406

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
169 vierkante meters bewoonbare ruimte
484 vierkante meters grond

Omschrijving

Halfopen bebouwing met tuin en 3 slaapkamers - LEDE

Welkom in deze prachtige halfopen bebouwing, gelegen in Lede. Deze woning combineert moderne voorzieningen met een warm en uitnodigend interieur, perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en stijl.

Bij binnenkomst in de woning betreedt u de ruime en lichtrijke leefruimte, die perfect is voor gezellige avonden met familie en vrienden. De open keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur, wat koken een plezier maakt. Op de eerste verdieping vindt u 2 slaapkamers terug en een overloop richting de badkamer met douche en ligbad. Op de zolder vindt u een derde slaapkamer terug.

Pluspunten van de woning:

- Duurzaam energieverbruik: de woning is uitgerust met 15 zonnepanelen, waardoor u kunt genieten van lagere energiekosten. De woning beschikt over een EPC-label B.

- Ruime slaapkamers: met drie ruime slaapkamers biedt deze woning voldoende ruimte voor een groeiend gezin, een thuiskantoor of een hobbykamer.

- Gezellige tuin en terras: geniet van zonnige dagen in uw eigen tuin of op het terras.

- Parkeerplaatsen: nooit meer parkeerproblemen! De woning beschikt over 3 parkeerplaatsen, zodat u en uw bezoekers altijd een plek hebben.

- Locatie: gelegen in een rustige buurt van Lede, biedt deze woning een ideale mix van rust en nabijheid van voorzieningen. Scholen, winkels en openbaar vervoer zijn allemaal binnen handbereik, waardoor dit de perfecte locatie is voor gezinnen.

Wenst u meer informatie of komt u graag een kijkje nemen? Aarzel dan zeker niet om ons

Neem contact op