Huis te koop

615000€

4 slaapkamers 300 vierkante meters

Immoweb code : 11415886
Immoweb code : 11415886

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
300 vierkante meters bewoonbare ruimte
1373 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/12/2024

Omschrijving

LEDE - Charmante, lichtrijke herenwoning met grote tuin

GERESERVEERD!!
LEDE - Welkom in dit schitterende herenhuis, een unieke woning waar authentieke elementen en modern comfort harmonieus samenkomen. Gelegen op een centrale locatie biedt deze woning zowel een oase aan rust, als gemakkelijke toegang tot alle voorzieningen. Met zijn centrale ligging profiteert u van de nabijheid van winkels, scholen en openbaar vervoer.

Bij het betreden van de imposante inkomhal wordt u direct verwelkomd door een sfeer van elegantie en verfijning. De hoge plafonds en zorgvuldig behouden originele details benadrukken de charme van deze woning. De ruime veranda, die uitkijkt op een prachtig onderhouden tuin, biedt een ideale plek om te ontspannen en van het buitenleven te genieten, ongeacht het seizoen. De keuken is volledig geïnstalleerd en voorzien van alle moderne comfort. Boven is er een badkamer voorzien van ligbad, terwijl beneden een extra douchekamer werd voorzien. Deze woning beschikt over vier royale slaapkamers die veel natuurlijk licht binnenlaten en volop ruimte bieden voor uw gezin. Daarnaast is er een apart bureel dat perfect geschikt is voor thuiswerken. De grote, geïsoleerde zolder biedt tal van mogelijkheden, zoals het creëren van extra slaapkamers, een hobbyruimte of opslag.
De centrale verwarming op aardgas zorgt voor een aangenaam binnenklimaat, terwijl de dubbele beglazing bijdraagt aan uitstekende isolatie en geluidsdemping.
Een bijzonder duurzaam aspect van dit herenhuis zijn de 24 zonnepanelen, die zorgen voor lagere energ

Neem contact op