Huis te koop

599000€

5 slaapkamers 223 vierkante meters

Immoweb code : 20017219
Immoweb code : 20017219

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
223 vierkante meters bewoonbare ruimte
384 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

BEN-nieuwbouwwoning met 5 slaapkamers te lede!

VERKOOP ONDER STELSEL VERKOOPRECHTEN

Bent u op zoek naar een energiezuinige nieuwbouwwoning (bouwjaar 2023) met keuze voor kwaliteitsvolle materialen volgens de nieuwste energienormen, dan zal dit pand u zeker aanspreken!

De woning beschikt op het gelijkvloers over een ruime inkomhal met gastentoilet, een royale en lichtrijke leefruimte met een volledig ingerichte open keuken incl. kookeiland. Grenzend aan de keuken vindt men nog een ruime berging/wasplaats. Op de 1ste verdieping bevinden zich 3 volwaardige slaapkamers en een luxueuze badkamer. Op de bovenste verdieping (vaste trap) vindt men nog 2 extra slaapkamers en een technische ruimte.

Achteraan bevindt zich de zonnige, ruime tuin! Er is tevens een ruime oprit aanwezig die plaats biedt voor 3 wagens. 

Deze unieke woning beschikt over 8 zonnepanelen, een warmtepomp (lucht-water) en ventilatiesysteem (C+) wat bijdraagt aan de energiezuinigheid. Een extra troef is dat deze woning modulair gebouwd is, wat het mogelijk maakt om de gehele indeling te wijzigen aangezien er binnenin geen draagmuren aanwezig zijn.

Deze eigendom bevindt zich in het rustige Oordegem, een deelgemeente van Lede doch nabij belangrijke invalswegen (E40 Aalst - Wetteren). Lede heeft tevens goede verbindingen met het openbaar vervoer (incl. trein- en busverbindingen). 

Voor meer informatie en/of een bezoek, contacteer Ineke via [email protected] of 0472 09 01 51.

Neem contact op