Huis te koop

380000€

3 slaapkamers 170 vierkante meters

Immoweb code : 20172542
Immoweb code : 20172542

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
170 vierkante meters bewoonbare ruimte
259 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige instapklare energiezuinige woning met grote tuin

[[ DIT PAND NEEMT DEEL AAN DE ERA OPEN HUIZEN DAG OP 21/9 VAN 11:00 TOT 12:00 ]]
Op zoek naar een prachtige instapklare woning met 3 ruime slaapkamers en tuin in het centrum van Lebbeke?

De lichtrijke ruime woonkamer, de bereikbaarheid van de tuin langs achter, de parkeermogelijkheid achteraan de woning, de zon gerichte tuin en de kwalitatieve afwerking zijn slechts enkele van de troeven die deze woning te bieden heeft.

Indeling:
GLV: de ruime inkomhal (14m²) met voldoende ruimte voor een vestiaire kast, geeft toegang tot de prachtige volledig uitgeruste open keuken (30m²). De woning beschikt over een granieten werktafel, een vaatwasser, een inductie kookplaat en een ingebouwde frigo.  Aansluitend vinden we de woonkamer(20m²) met zicht op de zuid gerichte tuin (210m²). De grote glaspartijen zorgen voor veel lichtinval en creëren een heel "open" en ruim gevoel. Verder komen we via de inkomhal bij de gastentoilet (2m²). Via een baantje achteraan de woning kan je de tuin betreden met de fiets. 
1steV: via de ruime nachthal (11m²), kom je in de eerste ruime slaapkamer (15m²), de badkamer (14m²) met inloopdouche, ligbad en wastafel en een toilet. Verder hebben we nog een aparte bergruimte (5m²)
2deV: deze verdieping bestaat uit twee zeer ruime slaapkamers (20-18m²), die eventueel ook als bureau of speelzolder kunnen dienen. 

Bovendien beschikt de woning over zonnepanelen en heeft het een zeer gunstige EPC-score. Ook is de woning uitgerust met airco.

Neem contact op