Huis te koop

399900€

4 slaapkamers 240 vierkante meters

Immoweb code : 20146047
Immoweb code : 20146047

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
240 vierkante meters bewoonbare ruimte
403 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime woning met zonnige tuin op A locatie.

Ben je op zoek naar een ruime instapklare woning dat gelegen is op wandelafstand van het centrum van Lebbeke, scholen, winkels, de sporthal en het openbaar vervoer (bushalte op minder dan 100m)? GEVONDEN!!!!!

De conforme elektriciteit (tot 2049), de zonnepanelen (7680WP) & de zonnige tuin met extra garage vullen de lijst met pluspunten verder aan.

De woning dateert uit 2001 en kenmerkt op de benedenverdieping de ruime inpandige garage met automatische poort, de inkomhal, het apart toilet, de lichtijke woonkamer met de gezelligheid van een houtkachel en de keuken (keramische kookplaat, dubbele spoelbak, combi-oven, vaatwasser, koelkast & dampkap).

Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers aanwezig (2 met rolluiken), en de badkamer met dubbele wastafel in meubel, ligbad, douche en toilet).
Kamers te weinig? Op de tweede verdieping (toegankelijk via vaste trap), is er nog een magnifieke ruimte die naar wens kan ingericht worden met inbouwkasten aanwezig.

Terras en tuin: Zuidgericht tuin met aangelegd terras + extra garage aan de achterkant (toegankelijk via een afzonderlijke weg).

TROEVEN IN EEN NOTENDOP:
- Elektriciteit conform!
- Rolluiken aan de achtergevel!
- Extra garage achteraan via recht van doorgang!
- Ruime woning!
- 5 slaapkamers mogelijk!
- Sublieme ligging!
- Zonnepanelen aanwezig!

Meer informatie/een bezoek? Maak eenvoudig jouw afspraak via WWW.WOONVAST.BE op contacteer Jonas op 0468 19 11 62 of via [email protected]

Neem contact op