Huis te koop

275000€

4 slaapkamers 157 vierkante meters

Immoweb code : 20142783
Immoweb code : 20142783

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
157 vierkante meters bewoonbare ruimte
460 vierkante meters grond

Omschrijving

Op te frissen halfopen bebouwing in Lebbeke

Bent u op zoek naar een woning met potentieel in een rustige buurt? Dan is deze halfopen bebouwing in Lebbeke echt iets voor u. Met een beetje opfriswerk kunt u deze woning omtoveren tot een moderne en comfortabele thuis.

Wanneer de woning betreden wordt komt u via de inkomhal meteen in de lichtrijke en ruime leefruimte met aansluitend de open keuken. De leefruimte krijgt een gezellige en aangename sfeer door de verwarming van de pelletkachel. De keuken is functioneel ingericht met toestellen. Achter de keuken is de badkamer met ligbad & douche gelegen. Tot slot is er op het gelijkvloers nog het aparte toilet en de ruime berging.

Op het eerste verdiep bevinden er zich 2 ruime slaapkamers en een vaste trap naar de zolderverdieping waar er nog 2 extra slaapkamers zijn gemaakt. Deze kunnen ook dienen als extra berging of bureauruimte.

Eens buiten is er een ruime en aangename tuin. Deze heeft een achteruitweg die de mogelijkheid biedt om de wagen te parkeren. Het pand is gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt, dicht bij natuurgebied Vondelbeek.

De woning is op 300 meter gelegen van Station Heizijde. Dit geeft een directe verbinding naar Brussel of Dendermonde. Tot slot is de woning gelegen aan de rand van Opwijk.


Troeven van woning:

- gunstig epc D Label
- halfopen bebouwing
- 4 slaapkamers
- ruime tuin

De woning heeft een epc D waardoor u voldoet aan de renovatieverplichting!

Interesse? Aarzel niet om ons te contacteren op het nummer 052 20 05 05 of via inf

Neem contact op