Huis te koop

159000€

2 slaapkamers 130 vierkante meters

Immoweb code : 20201440
Immoweb code : 20201440

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
130 vierkante meters bewoonbare ruimte
263 vierkante meters grond

Omschrijving

Knusse woning met zuidgerichte tuin in het centrum!

Welkom in de Kwellestraat 12A, een charmante woning met potentieel, gelegen op een ideale locatie vlak bij het centrum van Langemark-Poelkapelle. De buurt biedt tal van voorzieningen zoals supermarkten, restaurants, scholen en vlot openbaar vervoer.

Bij binnenkomst betreedt u een inkomhal die toegang geeft tot zowel de verdieping als de gezellige leefruimte. De lichtrijke woonkamer sluit vloeiend aan op de eetkamer en de volledig uitgeruste keuken. Verder vindt u een badkamer met ligbad en lavabo. Boven zijn er twee volwaardige slaapkamers, ideaal voor gezinnen of starters. Extra opbergruimte is voorzien in de berging en de ruime garage met een elektrische poort.

De zonnige, zuidgerichte tuin biedt een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Deze woning biedt volop mogelijkheden om er uw droomwoning van te maken!

Warm geworden van deze knusse woning? Contacteer ons vandaag nog voor een bezoek ter plaatse of meer informatie!

De vermelde prijs is een startprijs, elk bod hoger dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren

Neem contact op