Huis te koop

725000€

4 slaapkamers 220 vierkante meters

Immoweb code : 20158731
Immoweb code : 20158731

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
220 vierkante meters bewoonbare ruimte
2100 vierkante meters grond

Omschrijving

Unieke mediterrane woning met prachtig uitzicht te koop!

Ben je op zoek naar een alleenstaande, karaktervolle woning in mediterrane stijl met prachtig, oninneembaar uitzicht? De woning ligt als laatste van de straat, tegenover een bos en omringd door groen. Dankzij de grote ramen beleef je de seizoenen, met de "Haspengouwse bloesems" in de lente.

Je woont in een rustige omgeving met mooie, landelijke wandelroutes en bent toch vlakbij de E40 en N80. Je komt binnen in een sfeervolle inkomhal die leidt naar de ruime, lichtrijke leef- en zitplaats met open haard. De leefkeuken is volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur en grenst aan een grote veranda met geïsoleerd glas, waar je het hele jaar door geniet van zon, wolken en uitzicht op de velden. Dankzij de vliegenramen leef je er binnen en buiten.

Gelijkvloers vind je een grote slaapkamer, een aparte bureau, wasruimte en apart toilet. Via de trap in de vide van de woonkamer bereik je de eerste verdieping met drie extra slaapkamers, een ruime douchekamer, badkamer met ligbad, apart toilet en een praktische dressing/opslagruimte. De veranda geeft toegang tot de zuidgerichte tuin, een groene oase van rust met privé oprit en parkeermogelijkheden.

Extra pluspunten zijn de warmtepomp (lucht-water), vloerverwarming, airconditioning, alarmsysteem, waterverzachter, veiligheidssloten, ruime garage/opbergkelder en een nieuw-aangelegde tuin.

Geïnteresseerden mogen rechtstreeks contact opnemen met de eigenaar via [email protected] of via 0473 244 101.

Neem contact op