Huis te koop

469000€

4 slaapkamers 317 vierkante meters

Immoweb code : 20161023
Immoweb code : 20161023

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
317 vierkante meters bewoonbare ruimte
406 vierkante meters grond

Omschrijving

STATIG HERENHUIS MET EEN GROTE BEWOONBARE OPP. (317 M²) TE

STATIG HERENHUIS MET EEN GROTE BEWOONBARE OPP. (317 M²) TE OUD-REKEM !

We vinden deze karakteristieke jaren '50-woning terug op een onderhoudsvriendelijk perceel in Oud-Rekem, deelgemeente van Lanaken. De woning geniet van een gunstige locatie in het 'Mooiste dorp van Vlaanderen', op een steenworp van het centrum van Rekem, Lanaken en andere omliggende gemeentes zoals Maasmechelen, Zutendaal en Maastricht.

Door zijn riante bewoonbare oppervlakte en de dubbele inkom biedt de woning ook de mogelijkheid om hier eventueel een B&B te starten, een vrij beroep uit te oefenen, en zoveel meer!

INDELING:

Men kan de woning betreden via één van de twee voordeuren.
Vanuit de inkomhal is er toegang naar diverse ruimtes waaronder de woonkamer, eetkamer, familiekamer en kantoorruimte. Deze ruimtes kunnen uiteraard ook een andere invulling krijgen.
Achter de eetkamer bevindt zich de keuken, dewelke uitgerust is met alle hedendaagse voorzieningen en prachtig uitzicht biedt op de tuin.

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en 2 badkamers terug te vinden.
De master bedroom is voorzien van inloopkast en ensuite badkamer met dubbelel lavabo, douche, ligbad en toilet.
De overige kamers hebben toegang tot een gemeenschappelijke inloopkast en badkamer. In deze badkamer is er een wastafel, douche en toilet aanwezig.

De riante zolderverdieping bestaat uit een ruimte van maar liefst 80 m² met daar aansluitend een inloopkast en badkamer. De badkamer op deze verdieping is voorzien

Neem contact op