Huis te koop

* 459000€

3 slaapkamers 222 vierkante meters

Immoweb code : 20013150
Immoweb code : 20013150
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
222 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

VERRASSENDE LANDELIJKE NIEUWBOUWWONING MET 3 SLPK'S, ZOL...

VERRASSENDE LANDELIJKE NIEUWBOUWWONING MET 3 SLPK'S, ZOLDER EN KELDER IN LANAKEN

Deze nieuwbouwwoning maat deel uit van het kleinschalige nieuwbouwproject "Jeannell" op de Kiezelweg in Kesselt (Lanaken). In dit familiale nieuwbouwproject worden twee gezinswoningen gebouwd in een stijlvolle en tijdloze landelijke stijl. 

Deze woning is de rechtse woning van het project en is voorzien van drie aangename slaapkamers en bovendien uitgerust met een zolderverdieping om extra woonruimte te creëren en een kelderverdieping. Verder staat kwaliteit voorop en worden de woningen uitgerust met  alle hedendaags comfort.

Er wordt aandacht besteed aan energiezuinigheid waarbij de woning standaard voorzien wordt van vloerverwarming, warmtepomp (lucht-water), regenwaterput, zonnepanelen, vloerkoeling en extra isolatie. Hierdoor wordt een zeer laag energieverbruik gegarandeerd en behaalt men hier E-peil E10 (een vrijstelling van vijf jaar kadastraal inkomen krijgt u hier cadeau).

De woning geniet een mooi privatief perceel met veel privacy dankzij de ligging aan de rechterzijde van het project, oostelijk georiënteerd met aangename tuinoppervlakte. De totale bewoonbare oppervlakte omvat maar liefst 222,40 m² ! Dankzij de zolderverdieping heeft u extra hier uitbreidingsmogelijkheden in eigen volume en de kelderverdieping zorgt voor de nodige stockageruimte en maakt deze woning uniek op de markt!

De ligging is fantastisch: Kesselt vormt een deelgemeente van Lanake...
Renovatieplicht: onbekend

Dit pand maakt deel uit van het project Woonproject Jeannell

Neem contact op